Change of plans

Fick möjlighet att påverka mitt schema lite. Så ska snart iväg och jobba. Så jag bytade min lediga dag till på tisdag ist, då är sambon oxå ledig nämligen, perfict. Tar vi vårt söndagsmys då ist. Har ju fått så mycke gjort idag om man nu ska se detta som en dag jag jobbar hehe.. börjar inte förren 17.22
Bra dag idag.. Bra byte tycker jag =)

Så tavlan får vänta tills imorron ist.

Åhh så fint hem vi har! tittar runt mig o känner jag har d så fiiint =) hehe


Tavla!

Igår köpte vi allt för o kunna göra vår tavla. Vi hittade ett vrålsnyggt tyg, gaah så läkert. Hoppas nu det blir så bra som jag tror.
Vi gjorde dock en stooor tabbe. Då kom Christopher som en räddande ängel o hjälpte oss, verkligen så himla snällt!

Va helt slut efter detta så åkte hem o vilade lite innan vi skulle möta upp sus o Chris på bowling. Alla fick stirke så vi kunde alla gå hem utan o skämmas. Efter d stack vi hem till deras hus och körde grillning. Årets första grillning, yum! Hur gott somhelst. Spelade TP, killarna fuskade som vanligt. När de märker att d börjar förlora så ska d ha exakt svar som står på kortet även om man säger samma :P såå enligt mig vann jag o sus =D helt klart hehe.

Idag är Nic o fiskar och jag kör en efterlängtad storstädning här hemma, love it... E d fler än jag som finner ro i att städa?!
Musik på hög volym o bara städa o putsa som gäller.. Man mår så bra sen när det är klart! Ska bädda rent oxå, finns ju inget bättre.
Får se om han kommer hem me nån firre, då blir d att grilla fisk nåndag =) Men först måste utemöbler o grill köpas hehe.

Ikväll ska vi försöka oss på o få klart tavlan. Längtar!

I fredes bjöd mamma på mat, min bror o hans flickvän va oxå där, längesen man träffade dem så d va hur mysigt som helst, perfekt fredag! Och Elin va o så hunger games, åhh så surt för den vill jag verkligen oxå se.

Nu ska jag fortsätta minsann =)

Shoppa

Vill bara få klart i lgh, känns som det tar sån tid när man tar en sak i månaden. plus att denna månaden köptes soffan, men den har vi ju inte fått.

På lördag ska vi iallafall iväg o leta efter en skänk att ha i hallen, där e ju så tråkigt just nu, och d e ju trots allt det första man kommer in i, så vill mysa till den.
Sen vill jag även fixa ihop en cool färglad tavla att ha på väggen bakom soffan. Det e så stor väggen, hoppas jag hittar ett mönster jag faller för. Vill helst tavlan ska va superstor =)

Får se vad vi hittar! Hoppas på att detta ska hittas på lördag iallafall.. Tar sån tid detta med o hitta saker man vill ha oxå. Vi vill ju för det första båda gilla det (sen e nic inte alls svår) sen ska det passa in, sen ska jag ju HITTA detta oxå.

Letar bil gör vi oxå, detta är ju en djungel o jag kan inget. Sen är väl inte detta heller Niclas hemma plan även om han kan mer än mig.

Fast samtidigt fylls jag av lycka, älskar ju inredning, o sitta o leta o så. Men jag skulle vilja köpa allt på en gång.

Saknar fortfarande myskänslan här hemma. Nu har vi bott här i 2 månader och jag börjar känna mig hemma, börjar även sova gott om nätterna. dessa dagar jag varit hemma nu har jag sovit ganska länge alla dagar, inga problem o somna om lr vaknat 100 gångenr om natten, så skönt...
Så myskänslan ska nog inte bli några problem =)

Nu ska jag in o mysa me älsklingen! Todeloo

Kul helg förresten... =) mycke att se fram emot... Umgås me de bästa med start redan imorron =D

soffa


Vår nya soffa är denna från ILVA, Andorra. Vi ska inte ha denna färgen, egentligen ville vi ha den ljusa cream färgade, men tänkte d e ju inte så barnvänligt, så vi valde en beige. Ungefär i samma färgskala som den vi har nu. Åhh längtar så efter större soffa, nu sitter vi i trängs i denna lilla, plus den bara säckar ihop o är inte alls skön o sitta i.
Tyvätt eftersom vi ville ha en annan färg fick vi vänta några veckor. Men borde komma om 6-7 veckor. Längtar..


Sen kanske det är dax för en inflyttningsfest, tiden går så snabbt! Ska bli skoj o bjuda hit alla, både mina och hans vänner. big party =)


Men oj känner redan man e så himla uppbokad, så gäller snart o planera någon månad fram. Vi är ju inte direkt de enda som är busy, alla e d nu förtiden.


Kära soffa kom nuuu

Peeling

Tagit en lååång skön dusch och gjort välbehövlig peeling och hårinpackning.. ahh nu känner man sig ren o fräsch =)
Ska städa lite här hemma oxå så d e fint inför helgen =)

Man glömmer ibland o ta hand om sig själv ordentligt.. =) Ska ta o göra mina naglar fina oxå.

Är ju sjuk, men på bättringsväg så då får man passa på. Även d här me o stanna hem från jobb ger mig ångest.. Vf egentligen? Hälsan är ju d viktigaste vi har. Skulle egentligen gå till jobb imorron men mår fortfarande rätt dåligt så jag stannar hemma veckan ut. Lika bra att bli 100 % plus då försvinner d ju ur kroppen snabbare.
Något jag tagit till mig det senaste året.. Vad får jag tillbaka om jag jobbar krasslig?? Absolut ingenting.
Så nu kommer jag ju vara frisk till min lediga helg, passar perfekt, våra lediga helger är ju heliga då vi jobbar varannan helg. Då vill man inte vara sjuk =)


what a year 2011/12

Kom hem från min livsresa, landade i sverige 31 Mars.
hade svårt och komma till ro här hemma, man kände sig rastlös o ensam på nått vis. Catirn sov inte längre brevid mig. Är så glad för att jag och Catrin har detta tillsammans, detta är vår historia. En fantastisk resa med en vän för livet!

Midsommar kom ♥ Jag följde med mamma och firade midsommar på en camping i Skateholm.
Visade sig vara ett av mina bästa beslut.
Niclas och min kärlekshistoria.
Ingen av oss visste om den andra
(Gunnar och Niclas pappa John jobbar ihop, så detta är hur våra vägar korsades)
John kommer och besöker vår husbil och berättar att hans son oxå ska komma. John och Gunnar har tydligen stora planer med detta att vi två är singlar.
Vi kommer in till deras party tält, och jag hade väl inte så stora förväntningar, inegn av oss hade det.
Niclas skulle jobba dagen efter så han skulle köra hem på kvällen. När jag kommer in så d första Nic tydligen gjorde va att han gav sin mamma snaps glaset och sa fyll på haha (han som inte skulle dricka)
Niclas är ganska blyg så lite jäger behövdes.
Vi satt på andra sidan varandra i början av kvällen, men någon timme in så hade Nic förflyttat sig så att han tillslut satt mittemot mig =)
Nu började kvällen, vi snapsa och sjöng och det var enormt bra stämmning. Vi stack till tältet med min syster och hennes kompis och dansade kasedans, såg direkt hur fin han va mot min syster, elin gilla honom direkt.
Vi hade kul. Natten gick så snabbt och festen tog slut. Vi stack iväg och tjuvrökte på stranden och tog med oss filtar. Fy va kallt det va, han va så fin o värmed mig. Vi kysstes och pratade om allt, detta under soluppgången. Rätt romantiskt om jag får säga det =) vid femtiden följde han mig tillbaka till husbilen.
Nästa dag kom han förbi och sa godmorgon och spela lite spel med oss. Sen stack han och jobba men kom direkt tillbaka, vi spelade minigolf och massa spel med våra familjer. Söndagen kom och niclas åkte hem. Vi hade inte bytat nummer lr något sånt. För kvällen på stranden hade jag sagt till Niclas att han hade för mycke bagage. Men när han då hade åkt hem märkte jag att jag saknade honom och ja jag gillar honom ju. Så jag gick in på facebook och addade honom, sen dess har vi pratat varje dag =)

Min mamma ♥ fick diagnosen cancer. Detta har varit en jobbig period. Tackar mycke för alla runt om mig och mycket för att Niclas kommit in i mitt liv. Mamma har idag gått igenom två operationer och blivit strålad 25 gånger. Nu är det bara till att vänta och hoppas på att den är borta. Min mamma är stark, den starkaste jag känner. Hon kämpar hårt och håller sig igång och låter sig inte bara sitta. Mamma och Gunnar har även mitt i allt detta gått skilda vägar, bara det visar hur stark min mamma är. Jag hoppas att båda finner lycka. Men jag kan se på min mamma att detta gjorde henne gott aven om det alltid är tråkigt att man skiljs, men ibalnd är det för det bästa. Jag ser min mamma är gladare. Min syster har tyvärr hamnat i mitten av detta då det är hennes mamma och pappa. Men även min syster har min mammas gener och är stark. Hon har hjälpt mamma hela tiden och hon är världes finaste syster.

17/3 kom min guddotter, käleken till denna lilla krabaten bara växer. Jolie är så perfekt. Emelie som jag så många gånger sagt är som en syster, hon är min familj. Genom denna fina gest att jag ska vara gudmor till hennes barn visar hur starka våra band är. Jag är så glad och stolt. Att se hur Emelies familj blivit den den är idag gör mig bara glad, hon förtjänar allt det bästa. Älskar dessa tjejerna enormt.

Sen får jag inte glömma Tindra som oxå är nu en så stor dela av mitt liv. Detta är Niclas dotter. Hon är fem år och en riktig solstråle. Hon har välkomnat mig in i familjen och vi har fått en jättefin relation. Jag hoppas det alltid kommer vara så. Jag är ju själv uppvuxen med styvföräldrar och jag hoppas jag har lärt mig av detta. Första gången jag skulle träffa Tindra va jag så nervös att jag knappt kunde andas. Men det första denna flicka gör är att ge mig en kram. En av Tindras finaste sidor är hur fin hon är mot andra männsikor, hon är fruktasnvärt socialtbegåvad och glad lite skrutt. Min nervösitet  släppte ganska snabbt.

24/2 Blev jag och Niclas (tindris) Sambos. Vi flyttade och slet i tvådagar, dag tre va lgh helt iordning. Jag älskar sambo livet. Vi bor i en jättefin lgh, en trea på 85 kvm. Allt känns bara så rätt och enkelt.

Just det, 19/7 blev jag och Nic officiellt ett par, men jag tror båda räknar midsommar som vår dag =)

Jag är omringade av super fina vänner, en underbar familj och massor av kärlek. Jag tror jag har funnit de som kommer vara med mig livet ut. De som jag kan lita på fullt ut och vara mig själv. Vi finns där för varandra.

Nudelsoppa

Idag ska jag prova göra egen nudelsoppa, soppa e nog bra för denna hosta jag ligger inne med.. Som tack o lov e påväg bort nu. iallafall nudelsoppa med kyckling =) Låter smarrigt.

Nic är påväg hem från jobb och vi ska iväg o kolla på bil o se vad de kan göra för deal åt oss.

Ungamödrar på tv, helt hooked på detta programmet.


Poser



haha hitta en calssic pose bild på lilla busan

sovmorgon

Idag vaknade jag klockan 10. Kan inte minnas sist jag sov så länge. Men oj så skönt. Första gången sen vi flytta hit som jag sov så länge.
Vaknade dock med huvevärk, tror jag sov fööör länge liksom.
Vårt sovrum ligger lite fel, där blir bastu inne.. huh får se hur sommaren går.

Känns som om allt börjar ljusna för mig o Nic, fast jag va egentligen aldrig orolig. Och nu har Nic jobb =)
Detta firades såklart i helgen.

Hoppas inte Nic blivit smittad av min förkylning för då kan vi hitta på nått i helgen.
Vi har numera barnfria helger de helger jag är ledig. =) Så även där ordnade sig allt.

Dax o börja hålla utkik på ny bil, byta in vår (är ju lite väl dyr) Vi är påda inne på en kombi, idag ska vi titta på en volvo. Hoppas de kan ge oss en bra deal.
Aldrig mer en bil med massa speciall finesser - d kostar skjortan.

På torsdag ska förhoppningsvis bilen vara lagad oxå.

Åhh jag älskar vår framtid.. Jag dagdrömmer ofta om den ooch jag njuter att jag o Nic drar åt samma håll =)
Allt känns verkligen enkelt med honom! ♥

Dress for a generation

Sitter o funderar på vad jag ska ha på mig på dopet. Det är rätt länge tills dess men ja d e ju faktiskt en bid deal =)
Foto som lilltösen kommer ha med sig hela livet. man vill ju inte se helt tokig ut, fast d kommer man nog göra ändå. Haha när man t.ex tittar på mina dop bilder, mamma o pappa följde nog bara modet liksom :P

Jag tror iallafall jag vill ha en lång klänning, en som svävar =) en sommrig, en bekväm..
Japps bara till att börja leta =)


Mys helgen

Åhh  d va helkt fantastiskt o komma iväg me min Älskling. Kändes som om vi va b orta jättelänge... Vi gjorde ganska mycke, trotts jag blev sjuk =(
På lördagen gick vi upp o åt god frukost och sen gjorde vi oss iordning. Gick en runda på stan, för Nic hade tagit skor som han får ont av (clever) haha. Så han fick köpa nya skor. Sen gick vi ut till djurgården och stack till Vasamuseet. Det va vekrligen jätte intressant, större än jag mindes det. Och så himla sjukt välbevarat.
Glad att vi gick dit.
Gick in till centrum igen och åt lunch. Köpte med oss kaka som vi tog med oss upp på rummet. Jag va ju sjuk o detta va ju enorm påfrestning. Vi låg i sängen och åt vår kaka zappa filmer o bara mös. Vid sju tiden gick vi upp igen och gick ut och åt god middag på jensens böffe..

Nästa dag skulle jag jobba hem, och jag va på gränsen att sjuka mig. Idag ångrar jag att jag inte gjorde det.
Sjuka mig när jag kom hem. Skulle ju egenltigen åkt på kurs idag till gbg och imorron till västerås, Med Julia dessutom. Känner ångest för jag inte är där, drog mig verkligen för att sjuka mig. Men e man sjuk så e man.

Är ändå glad nu för jag e hemma, för jag mår vekrligen inte bra.

oh no

Har ju blivit lite förskyld, men ska minsann jobba ändå, för vi ska ju ha vår mys helg i sthlm.
Hoppas på riktigt bra nyheter idag, så håll tummarna... hoppas hoppas hoppas
Jäkla finnar, asså jag har ju ganska länge haft problem me dålig hy nu.. Jag som alltid har haft så fin. Hade nästan aldrig finnar under tonåren, så får jag väl för d nu? När en försvinner kommer en annan.. Åhh så fult juu, pajjar hela fejset.
Mitt stora problem....
Sitter nu med en kaffe och myser i soffan
Ser just nu på tv ett skydive, åhhh vill jag ju göra igen.. Ett måste... dock vill jag prova göra d nån annanstans. Det är en så fantastisk känsla, går inte att beskriva alls.. Undrar var jag har packat ner mitt skydive video.
Ha en helt underbar dag och helg allihopa =)

Den kommande

Helgen så ska jag och Nic upp till Stockholm tillsammans. Jag ska jobba upp på freda kväll vara där hela helgen och då jobba hem på söndagen =)
Då får man ta med sig en person upp. rätt mysigt.
Niclas vill till Vasamuseet så vi ska dit. Hoppas på fint väder så vi kan stors runt äta lite mysigt o bara va.
Längtar!

Idag kommer Catis hit. Jag ska hämta den lilla lite tidigare från dagis så ska vi tre mysa innan Nic kommer hem.
Cati har en födelsedagspresent till henne.. Här har vi ännu en som skämmer bort henne haha..

Min hals e lite knepig idag, typ d känns inget mer än att den irreterar, hmm.. Får köpa nån halstablett lr nått.


Jolie



Min GudDotter ♥

Igår kom jag hem till Emelie och Jolie för att spendera dagen.. Shises va det händer grejjer så snabbt med den lilla, helt fantastiskt. Jag och Jolie skapa kontakt hihi.. Fick massa smiles från henne.. Åhh hjärtat bara smälter.
Nästan värker i hjärtat, haha svårt o förklara.
Då frågade iallafall Emelie mig om jag vill vara hennes gudmor/fadder.
Klart jag vill, blev helt stum, man vet liksom knappt vad man ska säga vid en sådan fråga känns d som.
Lyckan är enorm och nu är hon ännu mer min :P haha

Så kul vi ska ha Jolie, hela livet ut ...

Åhh blir ju rörd hela tiden när jag tänker på det.

Sen fick jag massa fina bilder som de tryckt ut på henne, bland annat den första bilden som togs på henne och mig tillsammans (tyvärr sitter jag i uniformen haha)
Ska leta upp en fin ram så jag kan få upp bilderna..


Älskar ER så innerligt!

BarnKalas

Tindra hade sitt första barnkalas, oj vilken lycka för henne...
Hon hade jätte kul.
Själv tyckte jag det va svårare än vad jag trodde haha...
5 barn räckte gott o väl och två timmar räckte låååångt =)







På löradeg (dagen innan kalaset) Var jag och Nic på inflyttningsfest hos Pernilla och Jimmy.. Fy va skoj vi hade.. Riktigt rolig kväll med underbara vänner. Tindra va hemma hos min mamma och syster. De skulle fixa med Tindris present, en bulid a bear =) Önskar jag kunde varit med på detta. Tindra va tydligen helt lyrisk.
Blev en Rosa nalle som heter Susanna =)
Hon är döpt efter min kompis Sussie =) Detta kom Tindra på helt sjäälv i bilen på väg till affären.. haha så sött..
Så nu springer hon här hemma med susanna, ex. Pappa kan du läsa saga för mmig o Susanna.. haha undrar om jag kommer vänja mig vid detta :P

Elin hjälpte oss sen på kalaset, jättebra med bästa lillasystern som finns där <3


Inga kläder

Garderoben är en enda stor hög med kläder, ändå hittar jag inget jag känner mig fin i.. Ska ju ut ikväll o äta me Nic, födelsedagmiddagen, men hittar inget som passar till vardagsfin... huh!?

jag har inget att bjuda på när Tindra o dem kommer hit.. OJ! hmm kanske man skulle gå o handla typ en tårta lr nått? japps, får skynda mig! =) toddelsss

Honeys birthday!

Japp japp, tog sov morgon imorse, rätt tasktigt, hade planerat o sjunga, men jag va alldeles för trött :( Får styra upp detta tills när han kommer hem.
Ikväll ska vi för första gången gå ut på restaurang.. Visst har vi ätit ute, men inte så som vi ska ikväll, liksom klä upp oss lite o äta lite extra gott =) plus att det är på kvällen, annars har det varit mer eftermiddag lr nått. Iallafall ser jag jätte mycke fram emot ikväll =)
Hoppas han blir glad för sina presenter =)

Påsken = jobb jobb jobb!
Halledar vad långa timmar man jobbat! Men oxå, extra cashing i plånboken, massa OB =) d e ju bra!

I lördes skulle jag o nic ha lite påskmys på tu man hand, men slutade med att hela hans familj kom hit.. Påsk mat o spela spel.. Helt perfekt. älskar ju familjekvällar med spel o så :P

Helg

Jag har just nu min helg... =) Som vanligt har jag spenderat dagen med att hålla det fint hemma. Hade ju lite kalas här hemma igår för Tindra, så blev en del stök... Trivs så bra o finner ro när jag har det fint hemma..
En ny sida av mig som har blivit så mycke större nu när jag är sambo... Ibland tycker nog Niclas jag e lite väl pedant, men han verkar ändå trivs med det och han verkligen hjälper mig.
Dock faller rätt mycke på mig iomed mina jobb tider. Men detta är väl sånt vi klurar ut med tiden...
Vardagssysslor, oftast tycker jag faktiskt d e rätt mysigt o gå o städa o så.. Tvätta är ju peace of cake nu när man har tvätt maskin...

Ska jobba hela påsken, så ingen påskmat för mig, lite synd för jag älskar ju verkligen sill o ägg.. Kanske jag kan få in lite påskmat på lördag.. =)
Ska ha mys med min Sambo på lördag!

Vi har lånat hem wii spel av mamma och elin, åhh va d e roligt.. Ikväll blir d stor fajt mellan mig o Nic... I´m gonna kick his wii ass =) hoppas jag, har varit rätt kaxig hela dagen me att jag kommer vinna :P

Åhh mamma o elin gav Tindra en så fin present, hon har fått en buildabear. lr hon har fått ett presentkort samt en super söt outfit. Så snart ska de iväg o adoptera en nalle.. Det är ju helt sjukt va d finns grejjer till dem.
Tindra får välja att själv, välja färg kön namn. Sen får hon en papper på att nallen  är hennes, ett pass om de ska ut o resa o nalle följer med, ja guh d kan bara fortsätta.
Tindra fick påfyllt i garderoben och ja nu räcker d me kläder för ett tag, har massor =) så himla fin liten tjej.
Även lite leksaker såklart =)

Men nallen måste vara bäst, fast tror inte hon riktigt förstår den presenten förren hon kommer till affären o får se =)

Hon fick med presentkortet ett litet hjärta som hon ska ha under sin kudde tills att hon ska hämta hem sin nalle. Hjärtat ska ligga under kudden för att känna hennes värme och kärlek, sen kommer hjärtat att placeras inne i nallen när den ska bli gjord... ahh så sött...

Glad påsk allesammans =)

Påsk och kalas

Imorron fyller Tindra 5 år, då ska vi bjuda på tårta! =) Som hon längtar!
Ska bli så rolig o gå in till henne och sjunga o ge presenter imorron bitti...
Minns ju själv hur stort det va med sin alldeles egna speciella dag! Åhh man låg där o väntade o tyckte mamma o bror tog så lång tid på sig, hur man sen låtsades sova haha.. Doc tror jag Tindra kommer sova för d kommer vara så himla tidigt.
Sen på onsdag ska d ha påsktema på dagis och hon ska ju vara påskkärring, hmm springer runt här hemma för o hitta  saker hon kan ha på sig.. Får nog bli ÖB o handla lite för jag hittar inget... Minns knappt hur man sminkar en påskkärring, e d mer än prickar på näsan? hmm
Har haft en mysig helg med inget planerat, så skönt det har varit. Imorron ska jag på arbetsplatsträff och sen är jag ledig i två dagar till.. Fantastiskt. Har en bra vecka!
Verkar ionte som om jag och Cati får ledigt när det var planerat för holländskorna att komma o hälsa på.. Åhhh detta e ju bara så tradigt, vi som verkligen sett framemot detta, och dem har fått ledigt. Hoppas in i det sista våra personalplanerare kan fixa. Men förstår det blir strul med allt, de vill kanske inte va lediga om de inte kommer iväg, då kan man ju jobba, men även med flygbiljetter o så.. Vi har lagt in nytt förslag om i juni, får se om de skulle kunna då..
Riktigt fina vänner vi hittade på vårt äventyr..
Som det nu by the way är ETT år sen vi kom hem ifrån.

RSS 2.0