Banarbete

Ska iväg och jobba idag och imorgon, blir två långa dagar! Blir det alltid när det är banarbete. Kommer hem på lördag kl 21. Sen är jag ledig och redo för dop =)
Har gjort mina naglar JÄTTEfina, får hoppas dem håller nu två dagars hårt arbete :P
Annars får jag väl göra om dem, men d e ju lite projekt.. haha
Händerna är ju enormt viktiga o ta hand om, men guh så tråkigt kan jag tycka.
 
Sen vår långresa har jag haft jättefina naglar.. O om man ska säga en sak man är lite extra nöjd med på sig själv så får jag nog välja mina händer.
 
Har förresten extremt kassa leder, o d har ju blivit värre.. Nu har jag hittat knölar som växt ut, ska bli så skönt att äntligen få reda på vad som är fel. O vad dessa knölar är för nått.. Man blir ju lite orolig.
+ just nu har jag extra ont, hoppas lite på att d håller i sig tills den 5. Ni vet när man bokat tid har man ont ända tills man står hos läkaren o ska visa o beskriva.. Men detta har ju pågått så länge så detta ska nog hålla i sig.
Hoppas de kan fixa så jag inte har så ont....
 
 

SuperDuper Dag

Vilken härlig dag vi fick =) Gått runt o myst me Emelie och Jolie i Trelleborg, Emelie gillar trelle mer o mer.. Hon har helt enkelt fått fel bild av denna fina lilla stad från början. Här är faktiskt fin och mysigt. =) Och vi träffas ju ofta ändå :P
 
Jolie hade lite humörsvägningar idag kände jag, från massa gnyr till stort leende =)
Emelie fick shoppat lite bl.a de skorna som jag har kollat på hur länge som helst, men har hållt mig för att inte köpa på jag sparar.. *duktiga jag* Men gjorde lite ont när Emelie köpte dem haha vill ju oxå ha :P
 
Andra kvällen i rad som jag o Nic går ut o går på promenad, så himla mysigt.
 
O ni vet det där huset som jag sa jag föll för, ja jag har ju inte sett d mer än på nätet o kan inte Trelleborg alls. När vi hade gått en bit kommer vi in i ett mysigt område med massor av grönt o söta hus, folk va ute i trädgårdarna o solen lös.. Jag älskade området o sa till Niclas åhh här skulle jag kunna tänka mig o bo om vi inte ska bo vid stranden. haha han börjar skratta o pekar på andra sidan gatan, ja nog fan ska huset vi båda gillar på nätet ligga precis där..
Åhh känns ju nästan som om det är menat för oss.. helt galet o gör ont i hjärtat att man inte ens har chans till o kunna köpa nu.. Vilket gör att vi inte ens kan boka in tid till visning.
 
 

Väntar på två stjärnor

Ledig idag! Har gjort mig iordning för att Emelie och Jolie snart ska komma hit =)
Vaknade laogm vid 8 och var skönt pigg, härligt.
 
Snart är dopet, söndag. Kommer bli så fint, lillan ska få sitt namn, hela hennes familj kommer vara där och välkomna henne in till livet!
 
puh va d e varmt i lägenheten idag, får nog ta o vädra igenom.
 
 
 
 
 
Hittade lite bilder från nyår =)

Torktumlaren

Jag använder den inte så ofta men till handdukarna o påslakanen o så då använder jag den. Tyckte maskinen började torka dåligt o förstod inte varför. Jag har  faktiskt aldrig tänkt på det, men vattnet måste ju såklart försvinna nånstanns. Jag tänkte att d försvann så som i tvättmaskinen, men när jag tittar noga så är ju inte de rören där..
Hmm
Då visste bannemej Niclas var hållaren fanns och ja den va ju full av vatten =) Tyckte d va lite roligt att han hade koll på det o inte Jag :P
 
Jag är ganska äckelmagad o tycker det är såååå viktigt att toaletten är ren fräsch o snygg.. Tog tag i den nu o storstäda från vägg till golv.. Riktigt skönt...
Dumt nog duschade jag före detta projektet så kände mig äklig o fick duscha igen.
Känns som om alla partiklar som finns där inne fastnar på en.. urk..
 
Hade full tvätt korg oxå men nu är den snart tom =) älskar mina effektiva lediga dagar! När man kan rå om hemmet.
 
Ska ta tag i köket o torka av alla skåpen o så, mm jag gillar o ha d fint =)
 
Till middag ikväll kör vi köttfylld paprika, gott gott.

Let´s dance

Va ju så tradigt väder så jag hade inte alls lust att ge mig ut på en promenad i detta. Jag tog fram wii spelet med lets dance och körde ett pss där, har aldrig kört pass med wii bara dansat för d e kul.. Men nu körde jag o såg dem har ju dagliga saker, roligt.. jag blev iallafall rejällt svettigt. Nu efteråt har jag gjort plankan. =) Nöjd med dagens jobb.. Har ju slarvat massor denna helgen o vår pakt =)
Nu e jag me i spelet igen!
 
Imorron är det jobb på listan igen, ska försöka göra ett pass innan jobb faktiskt.. Får gå upp lite tidigare men det behöver jag =)
 
Vi har köpt hem massor med god frukt så ska nog göra mig en frukt lunch ;)
 
Fick ta en paus i skrivandet o vattna blommorna, åhh blommor, önskar jag hade bättre hand me dem.. De bara dööör... Ett faktum nu är orkiden slut, inga fler blommor, bara pinnar.. Men jag ska kömpa med denna för att få tillbaka blommorna... Men när man kommer hem till alla andra så är deras orkideer fulla av blommor, nästan tippar över ju.. =(
 
Hörde på nyheterna i morse att detta är den regningaste Juni, på ja jag vet inte hur länge, och enligt experterna så ska det bara bli värre med åren.. Så tänk på det när ni ska välja semester, ta den inte tidigt, ingen sommar då :P
 
Själv ska man ju ha en senare semester än nånsin, september. Men i dags läget känns detta inte alls jobbigt :P
Ser fram emot vår semester och VÅR resa. =) Bara viiii!
 
Puhh nu måste jag ta en dusch ;)

MidsommarHelgen

Ojj dem har gjort om hela blogg sidan. Tar lite tid för mig o hitta runt nu, har ju varit samma i hur många år som helst!
Vår midsommarhelg har varit ritkgit mysig, o solen kom ju till slut =) Då passade vi på att gå ut.
Jag har fått gosa med Jolie i massor, ger en massa energi och lycka!
Känner mig mycket mer bekväm med henne nu, känns som om vi oxå börjar lära känna varandra lite.. Känns inte som om hon tycker jag är en främling iallafall :P
Vi åt massor med god mat, hade fixat ihop knytkalas gott gott gott. Jag älskar ju vår klassiska mat, sill potatis ägg o allt d där ni vet, yuuuum =)
 
Idag ska vi hjälpa nic syster flytta. Kul :/ haha åhh inte igen känner jag.. Ska komma o hjälpa till lite men dra mig så mycke spom möjligt :P
 
Vi fick storhandlat igår, så himla skönt o ha massa mat i frys o kyl igen. Lite o välja på nu ju :P
Kanske slänger ihop lite tacos till oss sen =) blir väl bra söndags mys.
Jag har lång helg och är faktiskt ledig imorron oxå, riktigt naaaajs
 
Innan nic sticker o hämtar lastbilen ska han få hjälpa mig o dammsuga =) tycker d e så fruktansvärt tråkigt o dammsuga. Jag gillar o städa, me när d kommer till detta me dammsugning så fuskar jag gärna, haha orkar inte flytta o ta under o så.. Nic däremot e ju jättebra på detta =)
 

1 år tillsammans

Idag är det ju ett år sedan jag och Niclas träffades. Sedan dess har det varit vi. Vi har pratat varje dagsedan dess. Min kärlek för honom bara växer för varje dag.
Jag har ett fantastiskt liv tillsammans med honom.

Han skänker mig glädje varje dag.
Jag kan inte nog ofta tänka vilken tur jag har haft som träffa honom.
Han har verkligen allt en tjej förtjänar.
Han är så snäll att d inte ens går att besrktiva, han hjälper mig alltid, han suckar aldrig, han går mig Inte på nerverna, han gör mig glad, han får mig och se fram emot framtiden,
Han Älskar mig Varje dag!

Jag är så tacksam för att ha dig i mitt liv!

Photo: Igår kom min fina sambo hem med rosor. Idag är det Ett år sen vi träffades, Älskling du o Jag sen dag ett. Älskar dig!

Fick vackra rosor =)

Biggest surprise

Jag någonsin gett bort =)

Min mamma fyller 50 år i Januari. Jag min bror och syster, samt våra respektive har jobbat på en överasskning till vår mamma.
Vi ska bjuda henne på en allinclusive resa till Egypten, vi kommer vara där under hennes födelsedag!
Skojja inte om att mamma blev glad =) Japps tårarna rann av glädje.

Som pricken över iet så har Nic fixat så att hela hans familj oxå följer med. De gav även resa till sin mamma som aldrig fick något när hon fyllde år, tur är att även Lotta fyller år i Janurai =)
Haha Lotta  visste vi skulle bjuda mamma, men hon hade inte den blekaste anning om att hon själv skulle följa med.

Hur vi överasskade :

Hade knåpat ihopa till en frågerunda, med frågor som antydde om resa sommar m.m
Mamma skulle ut på uppdrag men för o slippa gå ensam så fick hon ta med sig Lotta! Lotta inser direkt vad som pågår och spelar helt enkelt med :P haha
Tänk så fel Lotta kunde ha då.

När de kommer tillbaka till huset är en fråga kvar som ska lösas.
De går båda bort mot frågan och läser tillsammans högt, frågan lyder.
Vart bär resan av i Januari 2013?

Båda tittar upp o Lotta brister ut Egypten, vi applåderar och skriker alla som ska följa med räcker upp en hand =D
ALLA räckte upp handen och mamma o Lotta bara tittar sen börjar de hoppa o förstå att halledar vi ska ju oxå :P haha
Detta va underbart att se. Vi blir 11 stycken som ska iväg tillsammans. För våra mammaor är allt klart, Semestern är redan beviljad, resan är betalad, Nu ska dem bara följa med!


En tur till

Sen börjar roliga fyra lediga dagar =)

Imorron ska vi till Lotta o John! Jag ska fixa efterätt.. Jobbar och är inte hemma förren 15 tiden o vi har inte handlat ännu. Så jag gör det lätt för mig och slänger ihop en marängsviss =)
Japps Emelie, imorron blir det o synda ;P haha

Hade en jätte mysig dag igår med Tindra och Cati =) Vi va på stranden i falsterbo, jättefint va d.. Va t.o.m premiär ute i vattnet, blev ganska blöt då tindra tyckte d va en bra ide o skvätta ner mig :P O ja hon fick såklart tillbaka haha.. Spelade strandtennis o gjorde en sandsköldpadda =)

Sen försvann solen, så då åkte vi hem och då tittade solen ut igen så vi satte oss på uteplatsen ;) fick allt lite sol.

Idag har jag provat mig midsommarklänning, passade kanon =) Gonna bring last year back och ha samma klänning som förra midsommar när jag och Niclas träffades. så sött så.

Ser fram emot midsommar, hoppas på uppehåll men vem vet :P haha... Blir mys med vänner, spela spel o äta gott.. Härligt härligt.

Nu ska jag iallafall snart dra till sthlm.

Har bokat läkartid för mina handleder oxå, åhh hoppas vi får reda på vad det är med dem. 
Och angående mina leverfläckar så kommer vi att ta bort 3 stycken. Vill egentligen inte ta bort någon, gillar alla mina fläckar, men bättre o kolla upp så allt är OK.

Photo: Soldyrkaren nr 1

Tindra på stranden igår =)

Leverfläckar

Idag ska jag in till sjukan för o kolla upp lite leverfläckar! Har ett märke som förändrades gasnska mycke när vi va ute på långresan.

Catis kommer snart hit.. Hon o Tindra myser medans jag är iväg. Sen får vi se vad vi kan hitta på, hoppas på att molnen kan försvinna så vi kan sola på stranden =)

Så mycket som händer nu, massa kul dessutom.. Imorron ska min o Nics familjer träffas för lite familjemys, äta o dricka gott. Pre-midsummer. Blir så många när alla är samlade.. Berättar mer om denna kvällen sen efteråt =)

På fredag är det ju midsommar som ska spenderas med fina vänner...

Ja fasiken tiden går så snabbt.. På midsommar jag ju även jag o nic 1 år :P haha Vår kärleksdag..

Time to fresch up! Kiss kiss

Ny frisyr

Japps igår fick jag fräschat upp håret. Slingor sattes o topparna är klippta =) Me like!
Har även bestämmt mig för att jag kommer spara in pengar på mig klänning på dop o konfirmation. Jag har ju så många klänningar som bara är använda 1 gång, t.o.m klänningar som fortfarande är oanvända! Nu är vi ekonomiska =) Jag gillar det!

Lite räkningar är insatta, vår elräkning kom för första gången nu, undrar om den kan stämma. Billigare el här än i min lilla lgh, o här använder jag ju tvättamaskin o så för fullt... Ajaja jag tackar för den milda elräkningen =)

Trist o jobba ikväll, Sverige spelar o Nic o Tindra ska iväg till Lotta o John o grilla o mysa till fotbollen, det är sånna här dagar man får ångest över o jobba när alla andra är lediga! + att imorron ska N o T iväg me båt o fiska lite, guh så kul... Jag vill oxåååå.

Härligt

Hemma igen efter att ha knegat extra =) pengar direkt in på sparakontot jajamensann =)

Tiden räcker fan aldrig till. Blir så trött.. Vill ha lite fler timmar på dagkontot tack!

Nu är jag iallafall ledig resten av dagen och imorron. Har bokat tid till att kolla upp lite leverfläckar (på tiden)
Fått remiss på att jag får gå till läkaren med mina handleder, ska bara få en tid bokad!

Måste få in en tid till o klippa mig. Tycker jag har blivit otroligt mörk i håret, så funderar på o lägga lite ljusa slingor.. Hmm kan inte bestämma mig, d kostar ju en del, men oj så sommar fräscht =) Borde unna mig då d va länge sen jag fixade håret. Detta ska helst vara fixat till midsommar men framförallt till dopet!
Gahh får ringa o boka tid nuuuu.. =)

Min hälsopakt med Emsan går kanon, visste inte jag hade denna diciplin i mig... Var har du varit?? =) Välkommen iallafall...

Typsikt

Blir riktigt fin varm dag o jag ska hoppa in o jobba extra.. SÅKLART!!
Får fuska till mig brännan, solarium lr spraytan? måste ha lite färg tills Juli månad.. hmm
Blir nog spraytan, riktigt bra det där faktiskt.. Kan jag ta på på hotellet så slipper jag allt gojjs i vår lgh :P perfect!

Men iallafall, har varit ledig i en vecka så jag tänkte faktiskt nu jobba o tjäna in lite pengar! Vi har blivit super taggade till o spara nu, känns toppen.. Nu jäklar ska vi börja =)
Framtiden är vår =)

Matchen igår, trist trist.. Kär vi igen på fredag!

Photo: Andra sidan är ni klara? Hejja hejja SWEDEEEEN


Baka?

Ibland önskar jag att jag va lite mer huslig o kreativ. Jag vill så mycke men får inte helt fram mina ideer. Som nu Tindras tavla, jag vill liksom pynta till den så den blir lite fräckare. Men d tar stop.
Vill baka fina tårtor som man själv gör med marsipan ni vet fina prinsesstårtor me utsmyckning, hur kul hade inte det varit. Men då måste man nog köpa lite saker till d först, blir d kanske lite lättare.








Och då vill jag själv kunna göra detaljerna...

Åhh d hade varit riktigt kul.

Underbara ledighet

Åhh va jag vekrkligen älskar att vara ledig, man borde vara ledig mer o jobba mindre.. =) bra ide tycker nog alla..
Den här jäkla rabatten går mig på nerverna, men snart är den färdig, ahah tycker d kommer nytt ogräss varje dag puh.

Jag o Emelie har en pakt till dopet, funkar riktigt bra faktisskt. Ikväll blir det en prövning för då kommer sus o chris hit o tittar på Sverige matchen *taggad till tusen*
Ska göra en fruktsallad o snittar tänkte jag så blir d inte så onyttigt =) Ska iväg o köpa lite öl o så, men för min del blir det vatten ;)

Vi kör på magövning varje dag, endast vatten, bara äta onödigt fredag/lördag.. Jag kommer klara detta galant.. Hejja oss =)
Nic o jag va på bio igår, såg åhh en film me konstigt namn, men det är den där de hittar en ny jord. Tyckte faktiskt inte den va så himla bra rätt seg.. Men ändå se värd. Vi gick på bio i Trelleborg, säger aldrig mer.. haha jätte söt bio med 5 rader men oj vilken miss alla rader är nästan jämnhöga o själva bioduken är för långtner, så man ser inget för alla huven framför sig.. Näää man satt där i två timmar o gick ut me nackspärr efter att ha suttit helt snett.
Nästa gång blir det höllviken lr malmö =)

Igår satt vi o titta på hus igen, skulle vi inte gjort, hitta ju ett hus vi skulle vilja titta på, men d e inte ens lönt..
MEEEN det positiva är ju att vi fick blodad tand o vi har seriöst satt igång med att spara pengar till kontantinsatsen =)someday ska vi ha vårt drömhus...

Men tillbaka till det vi hittade igår så nu kan vi ju inte riktigt släppa d, jätteonödigt ju...
Bild 1: 5 rum radhus på Notariegränd 8, Trelleborgs kommun Granlunda

Ritkigt sött hus med lagom trädgård, 123 kvm. Man kan se potensialen i huset till att göra om det som vi vill... Jag gilla det så mycke att jag önskar vi hade kunnat titta på det, sen vet man ju aldrig om man hade gillat d lika mycke efter d.. Men i mina tankar hade det varit perfekt för vår familj.
Ligger i ett bra område, ligger nära bra skola (Enligt Nic, som kan trelle :P)

men men time to move on o fortsätta drömma, för drömma d kan man alltid =)

EM Nörd

Haha ja d e så d e här hemma nu, o egentligen e väl varken jag lr Nic värst intresserade, men nu e vi bannemej me i leken =) Fotbollen är på..

Spelar lite skip-bo emellan åt, förutom när d e riktigt spännande...

Sjukt najs helg som är helt oplanerad som innebär massa mys o kvalitetstid med varandra..
D trista med o jobba varannan helg är ju att nu är d så lång tid tills nästa gång man e ledig igen. Måste fixa Juli schemat oxå så jag blir ledig till dop o konfirmation som fortfarande inte är klart.


Hungern

guuuh va hungrig jag e NU. snälla mat bli fääärdig =)

EM Danmark Holland... Blir nog vin ikväll igen =) Heja Danmark !!

Idag har vi fått massor fixat! Åkte ut till Burlöv center för shopping inför månadens kyrkbesök i Juli!
Presenter är fixat!
Tindras kläder o assecoar är fixat =)
Niclas kostym med tillbehör är fixat

O lilla jag som är så för beredd är totalt tomhänt. =( Hur blev d såhär, hittar inte alls d jag vill ha. Jag ser ju i huvet hur jag vill min klänning ska se ut, hittar inte ens något i närhheten. Blir nog ett akutköp för mig i sista minuten, men jag ger inte upp ännu, tre veckor kvar =)

Va dock mycke rea så jag fick köpt en söt topp och ett par riktigt fina byxor =)

Sen åkte vi till stoff och stil och nu har vi fixat en tavla till Tindra oxå =) Ska bara pimpa till den med lite kul grejjer, ska bara få inpiraiton först =)

Rensat i rabatten, dock inte klar, tycker d e ett helvete, hara rensa rabatt... Därav en lätt sköt trädgård sen tack =)
Medans jag gjorde det så klippte nic sig, fin fint =) Bara jag oxå som ska klippa mig haha.. Men har ju hela veckan på mig o få tummarna loss. Vill även börja ge blog, måste kolla mina leverfläckar och även få kollat mina leder som gör så ont att d hindrar mig från massa. Japps jag har massa måsten meeeeen... Ähh nått får jag allt ta tag i =)

Nu e nog maten klar, halleluja.. Tjineling

Migrän

Skulle ju varit ute me jobb idag, åhh men jag har Migrän. Börjar bli så trött på denna migrän, man blir vekrligen helt handikappad med huvevärken. Kan knappt titta. Har tagit tabeltter, men den ligger där o känns ändå. Inte skönt..
Så jag stannar hemma med mig Nic



Får sitta hemma o festa till det istället med EM o vin.. Ska stoppa in kyckling klubbor o kroketter i ugnen. lätt o gott.
Känner ätt jag ganksa snabbt känner av vinet haha. Inte ens druckit ett glas, men d e väl för man inte dricker så ofta längre =)

Har haft en riktigt mysig övernattning med Emelie o Jolie =) Hon är en riktigt glad o nöjd bebis. Inte alls svårt o få henne o le, o när man får henne o le, ja då smälter man ordentligt. Haha jag o Emelie låter riktigt fåniga när vi pratar med Jolie, Mycke hej i ett mycket speciellt tonläge haha men d får man bjuda på :P haha
Älskade unge du är underbar precis som du är...


Kärleken kan INTE beskrivas!

Älskar att jag får ha så fin o nära relation med henne, jag känner mig trygg o får en känsla av Jolie oxå att hon känner samma. Sen får jag ju samma känsla av hennes föräldrar att de är OK när jag har henne =) Jag blir helt varm i hjärtat. Emelie jag är så tacksam för din öppenhet mot mig och Jolie =)

Imorron ska jag o Älsko till Burlöv för o se om vi kan shoppa kläder till dopet.. jag vill hitta en fin klänning o Nic en kostym o sen har vi hårbandet kvar till Tindrisen. Hoppas på vi ska kunna matcha lite i det marin blåa, men får väl se vad vi hittar =)

Ledig ett par dagar till, ser ut o bli regn mestadels.. Men jag ska faktiskt mest ta  d lugnt, inte min starka sida, blir snabbt uttråkad o planerar alldeles för mycke, men kanske lite mys o avslappning iallafall =) vi får se

Tripp and fall

Har städat för full rulle här hemma, så nu e här så fint hemma, skönt inför vår lediga helg =)

I eftermiddag ska jag hem till Emsan o Jolie. Ska faktiskt ha en sleepover, d va inte igår =) Ska bli mysigt.
Imorron tar vi lite som d kommer men på kvällen ska jag ut me jobb.

Asså det här med o tagga ner är inte riktigt min grej.. Haha Nic har får uppleva detta varje dag, mitt tjat. Nu vill ju jag ha hus.. MM så detta delar jag gärna med mig o berättar, nästan lite hänger upp mig på det o inte kan tänka på något annat. Vi satt o drömde oss bort o tittade på hus igår. Mysigt.. Älskar att vi har samma smak oxå, d underlättar nog massor sen när man väl ska börja leta.
Trelleborg känns för oss givet. Känns som om man får väldigt mycke hus för pengarna. Jag har alltid bott vid havet o dras automatiskt ditåt. Vårt hus ska ligga vid vattnet =) Lagom stor trädgård, d.v.s en lättskött, men tillräkligt stor för att kunna leka. Minst 4 sov rum, så 5 rok. runt 120-130 kvm. Helst en enplans villa, men det känns inte så viktigt. Sen vill vi inte har ombyggnads pprojekt, men vi vill göra vår stil inne i huset. Så renovering ska bestå av nytt gol kök toalett o sådär, inga stora renoveringprojekt.

Åhh drömmer mig bort =)


Hus

Jag vill köpa hus
Nic vill köpa bil

haha hujjedamej..

Vi har inte ens börjat spara o lär inte kunna göra d på nån månad till.. Åhh o jag vill bara hitta ett fint hus som är för oss. Ett hus där vi ska skaffa familj o se dem växa upp i..

Undrar när detta kommer hända =) hmm

Idag har vi varit på utflykt.. Höganäs, pannkaksladan.. D va väl okej, men inget jag rekomenderar faktiskt, inte värt den långa bilturen.

Nu ska vi äta hemma gjorda hamburgare. mums.

Åhh säger d igen, jag vill börja leta huuuuus...

Soffan

Före

Photo: Before

Efter

Photo: After

Riktigt nöjda är vi =) Invigdes med helkväll i soffan =) hehe.. Känns ovanligt då den är så stor, men d är nog bara något man måste vänja sig vid =) Färgen blev jättebra! Lite ljusare än den andra. Måste inprignera den dock så om det spills blir det lättare att torka av!

RSS 2.0